TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Džiovinti grybai • Burokėliai • Miežinės kruopos • Kruopos • Svogūnai • Sriubos

Dzūkiškas grybų rasalas

Jums reikės: Džiovintį baravykų,
Burokėlis,
Miežinių kruopų,
Svogūnų,
Lauro lapelių, pipirų, druskos.

Gaminimo eiga:
Sutarkuotas burokėlis, džiovinti baravykai, miežinės kruopos išverdama, dedama lauro lapelių, pipirų, pakepintų svogūnų.

Puodas nukeliamas ir paliekama ataušti. Valgoma su bulvėmis, keptomis krosnyje arba virtomis su lupenomis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •