TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Svogūnai • Morkos • Kiaušiniai • Batonas, Bandelės • Lydeka • Įdaryti patiekalai

Farširuota lydeka (II)

Jums reikės: lydekos,
svogūnų,
Virtų morkų,
kiaušinių,
piene mirkytos bandelės,
druskos,
juodųjų pipirų,
žuvų prieskonių.

Gaminimo eiga:
Išvalome lydeką, nulupame odą, išimame kaulą, nuo kaulo nuimame žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdome.

Žuvies mėsą ir virtas morkas sumalame mėsmale. Svogūną susmulkiname stambesne tarka ir truputėlį pakepinę padedame, kad atvėstų. Kiaušinius kietai išverdame, nulupame ir padedame, kad atvėstų.

Atvėsus svogūnams ir kiaušiniams, pakepintą svogūną sudedame į faršą, kiaušinius supjaustome ir sudedame į bendrą masę, įmušame vieną žalią kiaušinį, sudedame piene mirkytą bandelę ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišome ir sukišame į lydekos odą.

Skardą ištepame aliejumi, įdedame lydeka ir pašauname į įkaitintą orkaitę. Kepame apie 50-60 min.

[Pasidalino: Ingrida]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •