TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Svogūnai • Morkos • Kiaušiniai • Batonas, Bandelės • Lydeka • Įdaryti patiekalai

Farširuota lydeka (III)

Jums reikės: Lydeka, 1 vienetas,
Svogūnai, 1 vienetas,
Morkos, virtos, 2 vienetai,
Kiaušiniai, 3 vienetai,
1 bandelės, mirkyta piene,
Druska, pagal skonį,
Juodieji pipirai,
Žuvies prieskoniai.

Gaminimo eiga:
Išvalom lydeką, nulupam odą, išimam kaulą, nuo kaulo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom.

Žuvies mėsą ir virtas morkas sumalam mėsmale.

Svogūną susmulkinam stambesne tarka ir truputėlį pakepinę padedam, kad atvėstų.

Kiaušinius kietai išverdam, nulupam ir padedam, kad atvėstų.Atvėsus svogūnams ir kiaušiniams, pakepintą svogūną sudedam į faršą, kiaušinius supjaustom ir sudedam į bendrą masę, įmušam viena žalią kiaušinį, sudedam mirkyta bandelę ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą.

Skardą ištepam aliejum, įdedam paruoštą lydeką ir pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam apie 50-60 min.

[Pasidalino: Internė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •