TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Jautiena Mėsa Kiaušiniai Svogūnai Pienas Faršas Kepsniai
Jums reikės: 500 g jautienos faršo, druskos, pipirų, kvapniųjų pipirų, 2 - 3 bulvės,
1 kiaušinis, 1 svogūnas,
1 petražolės šaknis, 1 stiklinė troškintų grybų,
0,5 stiklinės sultinio ar pieno, 2 - 3 šaukšto sviesto ar grietinės,
vandens, 1 šaukštelis miltų.
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su druska ir prieskoniais, grūstomis bulvėmis, kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, petražole, grybais, įpilti skysčio, išminkyti ir iš masės padaryti vyniotinį. Jį įdėti į keptuvą, aptepti sviestu ar grietine ir kepti valandą vidutinio karštumo orkaitėje, kas 10 minučių palaistant sultiniu ar vandeniu.
Skystį, kuriame kepė vyniotinis duoti vietoj padažo. Į jį galima įdėti šaltame vandenyje išplaktų miltų ir pavirinti.
Vyniotinį patiekti supjaustytą plonais griežinėliais su keptomis bulvėmis ir morkų salotomis. Svieste troškintų kopūstų ir agurkų salotomis.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!