TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Jautiena • Mėsa • Kiaušiniai • Svogūnai • Pienas • Faršas • Kepsniai

Faršo ir grybų vyniotinis

Jums reikės: 500 g jautienos faršo, druskos, pipirų, kvapniųjų pipirų, 2 - 3 bulvės,
1 kiaušinis, 1 svogūnas,
1 petražolės šaknis, 1 stiklinė troškintų grybų,
0,5 stiklinės sultinio ar pieno, 2 - 3 šaukšto sviesto ar grietinės,
vandens, 1 šaukštelis miltų.

Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su druska ir prieskoniais, grūstomis bulvėmis, kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, petražole, grybais, įpilti skysčio, išminkyti ir iš masės padaryti vyniotinį. Jį įdėti į keptuvą, aptepti sviestu ar grietine ir kepti valandą vidutinio karštumo orkaitėje, kas 10 minučių palaistant sultiniu ar vandeniu.

Skystį, kuriame kepė vyniotinis duoti vietoj padažo. Į jį galima įdėti šaltame vandenyje išplaktų miltų ir pavirinti.

Vyniotinį patiekti supjaustytą plonais griežinėliais su keptomis bulvėmis ir morkų salotomis. Svieste troškintų kopūstų ir agurkų salotomis.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal