TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Miltai • Aguonos • Sviestas • Migdolai • Kepiniai

Formuoti per mėsmalę sausainiai

Jums reikės: 500 gr miltų,
250 gr cukraus,
2 pakeliai vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
375 gr sviesto,
125 gr maltų migdolų,
galima įdėti ir aguonų pagal skonį.

Gaminimo eiga:
Viska sumaišyti į tešlą (pirma sviesta su cukrumi, paskui miltus, pabaigoje migdolus) ir padėti į šaldytuvą, kol gerai sustings. Mažiausiai pusvalandi. Paskui pasirenkame sausainių formelę ir visą tešlą perleidžiame per mėsmalę.

Kepti kol šiek tiek pagelsvės maždaug 180 laipsnių orkaitėje. Tada galima pamirkyti juos iki puses į šokoladą, ir kai šokoladas sustings, sudėti tuojau pat į sausainių dėžutes, kad neišdžiūtų ir labai sukietėtų.

Iškepa per maždaug 7-10 minučių, todėl galima per ta laika jau sekančią skardą ruošti. Vieno užmaišymo užtenka maždaug trims skardom.

Labai skanu su baltu šokoladu, žinoma jei jį mėgstate.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •

    Grįžti atgal