TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Miltai Aguonos Sviestas Migdolai Kepiniai
Jums reikės: 500 gr miltų,
250 gr cukraus,
2 pakeliai vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
375 gr sviesto,
125 gr maltų migdolų,
galima įdėti ir aguonų pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Viska sumaišyti į tešlą (pirma sviesta su cukrumi, paskui miltus, pabaigoje migdolus) ir padėti į šaldytuvą, kol gerai sustings. Mažiausiai pusvalandi. Paskui pasirenkame sausainių formelę ir visą tešlą perleidžiame per mėsmalę.
Kepti kol šiek tiek pagelsvės maždaug 180 laipsnių orkaitėje. Tada galima pamirkyti juos iki puses į šokoladą, ir kai šokoladas sustings, sudėti tuojau pat į sausainių dėžutes, kad neišdžiūtų ir labai sukietėtų.
Iškepa per maždaug 7-10 minučių, todėl galima per ta laika jau sekančią skardą ruošti. Vieno užmaišymo užtenka maždaug trims skardom.
Labai skanu su baltu šokoladu, žinoma jei jį mėgstate.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!