TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Grietinėlė Garstyčios Svogūnai Padažai
Jums reikės: 200 ml grietinėlės,
2 š. sviesto ar aliejaus,
1/2 -1 š. Dižono garstyčių (pagal skonį),
1 didelis svogūnas,
1 š. miltų
pipirų, druskos.
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, apkepti svieste, kai suminkštėja, pabarstyti miltais, pamaišyti kelias sekundes, sudėti garstyčias ir maišant po truputį pilti grietinėlę.
Įberti pipirų, druskos, užvirus pavirti 2-3 minutes, kol padažas sutirštės.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!