TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Grietinėlė • Garstyčios • Svogūnai • Padažai

Garstyčių padažas

Jums reikės: 200 ml grietinėlės,
2 š. sviesto ar aliejaus,
1/2 -1 š. Dižono garstyčių (pagal skonį),
1 didelis svogūnas,
1 š. miltų
pipirų, druskos.

Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, apkepti svieste, kai suminkštėja, pabarstyti miltais, pamaišyti kelias sekundes, sudėti garstyčias ir maišant po truputį pilti grietinėlę.

Įberti pipirų, druskos, užvirus pavirti 2-3 minutes, kol padažas sutirštės.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •