TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Morkos Patisonai Citrinos sultys Brokoliai Šparaginės pupelės Troškiniai
Jums reikės: 8 morkų,
8 nedidelių ropių,
100 g žaliųjų ankštinių pupelių,
8 mažų patisonų,
100 g brokolių gūželių,
2 valg. šaukštų smulkintų prieskoninių žolelių (petražolių, peletrūno, daržinio builio ir t.t.),
2 valg. šaukštų citrinų sulčių,
3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
Druską, maltus juoduosius pipirus, alyvuogių aliejų ir citrinų sultis sumaišykite ir išplakite šluotele. Morkas ir ropes nulupkite, ankštinėms pupelėms nupjaustykite galiukus. Patisonus perpjaukite pusiau.
Visas daržoves nuplaukite ir nusausinkite. Sudėkite į garų puodą ir troškinkite 8-10 minučių.
Paruoštas daržoves apibarstykite smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis ir apliekite pagamintu padažu.
Netroškinkite daržovių per ilgai - jos turi išlikti traškios. Pagamintas patiekite iš karto su paruoštu padažu.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!