TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Morkos • Patisonai • Citrinos sultys • Brokoliai • Šparaginės pupelės • Troškiniai

Garuose troškintos daržovės

Jums reikės: 8 morkų,
8 nedidelių ropių,
100 g žaliųjų ankštinių pupelių,
8 mažų patisonų,
100 g brokolių gūželių,
2 valg. šaukštų smulkintų prieskoninių žolelių (petražolių, peletrūno, daržinio builio ir t.t.),
2 valg. šaukštų citrinų sulčių,
3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
Druską, maltus juoduosius pipirus, alyvuogių aliejų ir citrinų sultis sumaišykite ir išplakite šluotele. Morkas ir ropes nulupkite, ankštinėms pupelėms nupjaustykite galiukus. Patisonus perpjaukite pusiau.

Visas daržoves nuplaukite ir nusausinkite. Sudėkite į garų puodą ir troškinkite 8-10 minučių.
Paruoštas daržoves apibarstykite smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis ir apliekite pagamintu padažu.
Netroškinkite daržovių per ilgai - jos turi išlikti traškios. Pagamintas patiekite iš karto su paruoštu padažu.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal