TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Baklažanai • Actas

Garuose virti baklažanai

Jums reikės: 4-5 baklažanai,
0,25 puodelio šviesaus sojų padažo,
1 šaukštas juodo acto,
2-3 šaukšteliai čili aliejaus,
2-3 skiltelės česnako,
3-4 šaukšteliai sezamo aliejaus,
1 šaukštelis druskos,
1 šaukštelis cukraus.

Gaminimo eiga:
Perpjaukite baklažanus taip, kad jie tilptų į garintuvą. Sudėkite juos į garintuvą, be lėkštės. Jei įdėsite su lėkšte, baklažanai apačioje nebus gerai išvirę. Virkite garuose apie 15-20 minučių.

Susmulkinkite česnaką. Dubenyje sumaišykite sojos padažą, actą, čili aliejų, česnaką, sezamo aliejų, druską ir cukrų.

Valgydami supjaustykite baklažanus mažais gabaliukais, kuriuos merkite į padažą. Būkite atsargūs – patiekalas gana aštrus. Vietoje virimo garuose, galima tiesiog virti. Verdant garuose išlieka natūralesnis skonis ir aišku mažiau vitaminų išsilaksto :)

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •