TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Paprika • Mėsa • Sojų padažas • Pomidorų padažas • Troškiniai

Geltona, žalia ir raudona

Jums reikės: geltonos, žalios bei raudonos paprikos
500-600 g. mėsos (naudojau kiaulienos mentę)
sojos padažas
keli šaukštai pomidorų padažo
pipirai.

Gaminimo eiga:
Mėsytę susipjaustom juostelėmis ir pakepinam ant aliejaus (nedruskinam), po to įpilam stiklinę vandens (arba sultinio) ir patroškinam ant silpnos ugnies kol vanduo išgaruos. Sudedam smulkintas šiaudeliais paprikas ir viską pakepinam kelias min.

Po to vėl įpilam puse stiklinės vandens, supilam sojos padažą, įdedam kelis šaukštus pomidorų padažo ir troškinam kol išgaruoja vanduo, baigiant troškintis įberiam pipirus, jei trūksta sūrumo galima įpilti sojos arba druskos. Prieš patiekiant apibarstom svogūno laiškais.

[Pasidalino: Rasa]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •