TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Gervuogės Žemuogės Braškės Uogienės
Jums reikės: 1 kg gervuogių,
700 g žemuogių (arba braškių),
2 stiklinės vandens,
1,3 kg cukraus,
2 citrinų nutarkuotos žievelės.
Gaminimo eiga:
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į jį suberiame perrinktas ir nuplautas uogas. Verdame, kol gervuogės ims blizgėti. Tuomet sudedame nutarkuotas citrinų žieveles ir paverdame 1 min.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Uogienė ypač tinka prie varškės patiekalų ir sūrių.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!