TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Miltai Sviestas Kiaušiniai Medus Blynai
Jums reikės: 1 st. miltų,
2 st. vandens,
0,5 st. sviesto,
3 kiaušiniai,
žiupsnelis druskos (aš dar įbėriau ir cukraus),
aliejaus kepimui,
malto cinamono ir medaus paskaninimui.
Gaminimo eiga:
Į puodą supilti vandenį, sudėti sviestą, druską, užkaisti ir vos tik užvirs intensyviai maišant suberti miltus. Nesiliaujant maišyti dar pakaitinti, kol masė sutirštės, o to nukelti nuo ugnis. Į ataušusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Kepti įkaitintoje keptuvėje.
Patiekti karštus, pašlakstytus medumi ir apibarstytus cinamonu.
Pasižiūrėjus atrodo blynai kaip blynai, o skirtumas tas, kad daroma iš plikytos tešlos, todėl blynai - pūrus ir lengvi, kepant išsipučia, bet atvėsę vėl susileidžia. Jeigu daug išsikepėte ir nesuvalgote, kitam kartui galima sudėti į karščiui atsparų indą ir trumpai pakepinti orkaitėje.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!