TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Apelsinai Greipfrutas Uogienės
Jums reikės: 1 didysis greipfrutas (600700 g),
4 apelsinai,
125 ml šalto vandens,
1 kg Dansukker uogienių cukraus.
Gaminimo eiga:
Vaisius nuplaukite šiltu vandeniu. Didžiuosius greipfrutus supjaustykite, pirmiausiai į ketvirčius, tada plonomis pailgomis skiltelėmis. Apelsinus supjaustykite plonomis skiltelėmis. Vaisius sudėkite į puodą, įpilkite vandens. Pastatykite šaltai iki kitos dienos.
Puodą pastatykite ant viryklės, ant silpnos ugnies dangčiu uždengtame puode virkite apie 1 val. Suberkite cukrų. Atidengę puodą ant stiprios ugnies pavirkite 15 minučių. Puodą nukelkite nuo viryklės ir palikite pastovėti 15 minučių, tada marmeladą išpilstykite į išplautus stiklainius.
Laikykite šaltai.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!