TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Varškė Kiaušiniai Kepimo milteliai Miltai Kepiniai
Jums reikės: 400 gramų varškės,
3 kiaušinių
7 šaukštų kvietinių miltų
5 šaukštų cukraus,
2 šaukštelių kepimo miltelių,
2 šaukštelių vanilinio cukraus,
trupučio aliejaus,
cukraus pudros pabarstymui.
Gaminimo eiga:
Varškę ištrinti su kiaušiniais, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Į atskirą dubenį sukrėsti miltus bei kepimo miltelius. Išmaišyti. Miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, sudėti į varškės masę ir gerai išmaišyti mediniu šaukštu, net paminkyti, rankas prieš tai šiek tiek pavilgius vandeniu.
Gilioje keptuvėje ar puode įkaitinti aliejų. Rankomis formuoti nelabai didelius rutuliukus ir virti aliejuje, kol apskrus. Ištraukus spurgas, apibarstyti jas cukraus pudra.
[Pasidalino: Jolka]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!