TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Subproduktai • Svogūnai • Sviestas • Grietinėlė • Česnakas • Morkos • Kepsniai

Grietinėlėje troškintos širdelės

Jums reikės: vištos širdelių,
pagal skonį druskos, pipirų,
kelių laurų lapelių,
vienas nedidelis svogūnas,
šaldytų daržovių mišinio,
mažo gabaliuko sviesto,
pagal skonį grietinėlės,
skiltelės česnako.

Gaminimo eiga:
Širdeles nuplaunam ir apverdame apie 5 min. Nupilame vandenį, perplauname širdeles ir iš naujo užkaičiame virti, užvirus įberiame druskos, pipirų, įmetame lauro lapelių bei pilnai išverdame širdeles.

Svogūną supjaustome į keptuvę, trumpai pakepiname, įberiame turimų daržovių ar daržovių mišinuko, įdedame sviesto gabaliuką bei kelias minutes pakepiname.
Tuomet sudedame išvirtas, per pusę perjautas širdeles, įpilame grietinėlės, įberiame smulkiai supjaustytą česnako skiltelę, beriame druskos pagal skonį ir troškiname apie 10 min arba žinoma.. kol daržovės taps minkštos. Iškepus nieko nelaukiant ir skanaujam ;)

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: Valgėme su virtomis bulvėmis bei agurkų ir ridikėlių salotomis

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Grietinėlėje troškintos širdelės

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •

    Grįžti atgal