TOP meniu » Receptainė Kruopų patiekalų receptai Miltai Blynai
Jums reikės: kviečiai;
miltai;
vanduo;
druska,
prieskoniai,
aliejaus kepimui.
Gaminimo eiga:
Kviečiai mirkomi visą parą (galima ir ilgiau), tuomet 15 minučių paverdami ir sumalami su mėsmale (naudojau smulkiausią tinklelį). Į masę įdedama keletas šaukštų miltų ir įpilama truputį vandens, kad gautųsi kieta tešla. Iš tešlos šlapiomis rankomis (nes labai limpa), formuojami rutuliukai, kurie suplojami ir dedami į įkaitintą aliejų keptuvėje. Kepti kol gražiai apskrus.
Galima valgyti ir vienus, bet skanu su pomidorų padažu (pomidorų pasta plius mėgstami prieskoniai), ar daržovių salotomis.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Kruopos » Sausainiai Kepsniai Mišrainės Desertai Troškiniai Sriubos Padažai Kepiniai Košės Kita Apkepai Įdaryti patiekalai Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!