TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Varškė • Sviestas • Kepimo milteliai • Kiaušiniai • Miltai • Grietinė • Fermentinis sūris • Česnakas • Desertai

Gruziniškas chačiapuri

Jums reikės: (tešlai) 250 g varškės,
150 g sviesto,
1 a. š. kepimo miltelių,
0,5 a. š. cukraus,
1 kiaušinis,
1,5 stiklinės miltų.

Fermentinio sūrio įdaras: 150 g ferm. sūrio,
1 kiaušinis,
1 v. š. grietinės,
2-3 smulkiai sukapotos skiltelės česnako.

Gaminimo eiga:
Varškę sumaišyti su išlydytu sviestu. Įdėti kepimo miltelių, cukrų, įmušti kiaušinį, įberti miltus ir išminkyti tešlą.

Įdaras: fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę ir česnakus, viską gerai išmaišyti.

Tešlą padalinti į 2 dalis. Viena dalimi iškloti skardos dugną, kraštus pakelti ir prispausti. Sudėti įdarą, uždengti antra iškočiota dalimi. Viršų subadyti šakute, aptepti išplaktu kiaušiniu ir kepti 40-45 min.

Skaniausia valgyti ką tik iškeptą.

[Pasidalino: Veronyk]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •