TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Jautiena • Mėsa • Svogūnai • Paprika • Rūkyta šoninė • Actas • Aliejus • Česnakas • Degtinė • Kepsniai

Gruziniški šašlykai

Jums reikės: 600 g jautienos nugarinės,
2 svogūnai,
200 g ankštinių pipirų,
200 g rūkytos šoninės,
šaukštas prieskonių (kepamai mėsai),
druska, pipirai.

Kepimui: 3 š. aliejaus,
0,5 stiklinės degtinės.

Marinatui: 2 š. acto,
4 š. aliejaus,
3 skiltelės česnako.

Gaminimo eiga:
Paruošti marinatą: česnakus sutrinti ir sumaišyti su aliejumi bei actu.
Jautieną ir šoninę supjaustyti stambiais kubais. Svogūnus supjaustyti griežinėliais. Ankštinius pipirus - dideliais kubais.

Mėsą sumaišyti su prieskoniais, sudėti svogūnus, užpilti marinatu ir mažiausiai 3 val. palaikyti.

Paskui viską pakaitom suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių ar šašlykinėj. Kepant šlakstyti degtine, sumaišyta su aliejumi.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •