TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Sviestas Miltai Vynas Česnakas Troškiniai
Jums reikės: 400 g grybų,
3 - 4 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
3 šaukštai baltojo vyno,
česnako,
petražolių lapelių,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinti česnako, smulkiai supajustytų pertažolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens.
Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštes.
[Pasidalino: Indrė]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!