TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Sviestas • Miltai • Vynas • Česnakas • Troškiniai

Grybai, troškinti baltajame vyne

Jums reikės: 400 g grybų,
3 - 4 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
3 šaukštai baltojo vyno,
česnako,
petražolių lapelių,
maltų pipirų,
druskos.

Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinti česnako, smulkiai supajustytų pertažolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens.

Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštes.

[Pasidalino: Indrė]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal