TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Svogūnai Sviestas Kiaušiniai Džiuvėsėliai Džiovinti grybai
Jums reikės: 0,5 l džiovintų arba sūdytų grybų,
2 svogūnai,
100 g sviesto,
1 kiaušinis,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
1 šaukštas raudonėlių,
truputis druskos.
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus arba sūdytus grybus išmirkykite ~ 1 val šaltame vandenyje ir išvirkite. Paruoštus grybus sumalkite mėsmale. Svogūnus susmulkinkite, pakepkite svieste ir sumaišykite su grybais. Į grybų ir svogūnų masę suberkite džiūvėsėlius, raudonėlius, įmuškite kiaušinį, paskaninkite druska ir gerai išmaišykite.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!