TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Svogūnai • Sviestas • Kiaušiniai • Džiuvėsėliai • Džiovinti grybai

Grybų įdaras didžkukuliams (cepelinams)

Jums reikės: 0,5 l džiovintų arba sūdytų grybų,
2 svogūnai,
100 g sviesto,
1 kiaušinis,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
1 šaukštas raudonėlių,
truputis druskos.

Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus arba sūdytus grybus išmirkykite ~ 1 val šaltame vandenyje ir išvirkite. Paruoštus grybus sumalkite mėsmale. Svogūnus susmulkinkite, pakepkite svieste ir sumaišykite su grybais. Į grybų ir svogūnų masę suberkite džiūvėsėlius, raudonėlius, įmuškite kiaušinį, paskaninkite druska ir gerai išmaišykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •