TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Kopūstai • Grybai • Rūkyta šoninė • Mėsa • Svogūnai • Kiaušiniai • Fermentinis sūris • Apkepai

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Jums reikės: 1 kg baltagūžių kopūstų,
50-60g riebalų,
500g šviežių grybų,
100g liesos rūkytos mėsos,
1-2 svogūnai, 1-2 kiaušiniai,
2 stiklinės vandens arba sultinio,
druskos, miltų, riebalų,
muskato riešuto,
1 šaukštas grietinės,
maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio.

Gaminimo eiga:
Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų.

Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, druska, tarkuotu muškato riešutu ir užpilti ant kopūstų. Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu, pašlaikstyti grietine, ištirpintu sviestu ir kol apsitrauks rausva plutele.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •