TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Kopūstai Grybai Rūkyta šoninė Mėsa Svogūnai Kiaušiniai Fermentinis sūris Apkepai
Jums reikės: 1 kg baltagūžių kopūstų,
50-60g riebalų,
500g šviežių grybų,
100g liesos rūkytos mėsos,
1-2 svogūnai, 1-2 kiaušiniai,
2 stiklinės vandens arba sultinio,
druskos, miltų, riebalų,
muskato riešuto,
1 šaukštas grietinės,
maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio.
Gaminimo eiga:
Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų.
Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, druska, tarkuotu muškato riešutu ir užpilti ant kopūstų. Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu, pašlaikstyti grietine, ištirpintu sviestu ir kol apsitrauks rausva plutele.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!