TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Lašiniai • Svogūnai • Kiaušiniai • Džiuvėsėliai

Grybų ir lašinukų įdaras cepelinams

Jums reikės: 0,5 l sūdytų grybų,
100 g rūkytų lašinukų,
2 svogūnų,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
1 kiaušinio.

Gaminimo eiga:
Sūdytus grybus pamirkykite 1-2 val., išvirkite ir kartu su lašinukais sumalkite mėsmale.

Į juos įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius ir riebaluose pakepintą svogūną, pasūdykite, gerai išmaišykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •