TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Makaronai Grybai Svogūnai Rūkyta šoninė Kiaušiniai Pienas Apkepai
Jums reikės: 200 g. makaronų,
vandens,
400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų,
2 svogūnai,
60 - 80 g. rūkytos nugarinės,
2 kiaušiniai,
0,5 stiklinės pieno,
druskos,
pipirų,
1 šaukštas grietinės,
1 šaukštas tarkuoto sūrio,
1 šaukštas sviesto.
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, nuvarvinti ir supjaustyti 2 - 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su kaoptais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti makaronų. Kaiušinius išplakti su pienu, druska ir pipirais ir supilti ant produktų. Viršų patepti grietine, apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti 180 - 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje, kol paviršius gražiai paraus ir apkepas iškeps.
Patiekti su troškintomis morkomis ir burokėlių arba pomidorų salotomis.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!