TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Žuvis • Grybai • Miltai • Pienas • Kiaušiniai • Svogūnai • Fermentinis sūris • Apkepai

Grybų ir žuvies apkepas

Jums reikės: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų,
250 g. virtos ar keptos žuvies,
3 šaukštai miltų,
2 stiklinės pieno,
druskos,
pipirų,
3 kiaušiniai,
maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio,
(1 svogūnas).

Gaminimo eiga:
Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 8 - 10 minučių pavirinti ir ataušinti.

Į padažą įdėti žalių kiaušinių, prieskonių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu. Kepti, kol apkepas apsitrauks rusva plutele.

Patiekti su virtomis bulvėmis ir žiediniais kopūstais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •