TOP meniu » Receptainė • Grybai žiemai • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Actas • Marinavimas

Grybų marinavimas (Agnės receptas)

Jums reikės: Grybų,
druskos,
Juodųjų ir kvapniųjų pipirų,
3 šaukštai acto 9%,
Aliejaus.

Gaminimo eiga:
Grybus nuvalyti, supjaustyti nelabai smulkiai arba norimo dydžio ir apvirti ~10 min.

Nupilti vandenį, įpilti švaraus vandens, įberti kelis šaukstelius druskos ir vėl ~10 min. pavirti ir vėl nupilti vandenį.

Trečią karta verdant įpilti vandens tik tiek kad apsemtų grybus, vėl iberti kelis šaukštus druskos, stambiu kvapniuju ir juoduju pipiriukų, acto apie 3 saukstus ir pavirti apie 5min.

Tada sudėti į stiklainius ir BŪTINAI prieš užsukant dangtelį įpilti 1 arbatinį šaukstelų aliejaus ant viršaus!

Prieš naudojimą, jei grybai sūrūs, reikėtų pamirkyti kelias min. Tinka mišrainėms, sriuboms.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •