TOP meniu » Receptainė Grybai žiemai Grybų patiekalų receptai Grybai Actas Marinavimas
Jums reikės: Grybų,
druskos,
Juodųjų ir kvapniųjų pipirų,
3 šaukštai acto 9%,
Aliejaus.
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalyti, supjaustyti nelabai smulkiai arba norimo dydžio ir apvirti ~10 min.
Nupilti vandenį, įpilti švaraus vandens, įberti kelis šaukstelius druskos ir vėl ~10 min. pavirti ir vėl nupilti vandenį.
Trečią karta verdant įpilti vandens tik tiek kad apsemtų grybus, vėl iberti kelis šaukštus druskos, stambiu kvapniuju ir juoduju pipiriukų, acto apie 3 saukstus ir pavirti apie 5min.
Tada sudėti į stiklainius ir BŪTINAI prieš užsukant dangtelį įpilti 1 arbatinį šaukstelų aliejaus ant viršaus!
Prieš naudojimą, jei grybai sūrūs, reikėtų pamirkyti kelias min. Tinka mišrainėms, sriuboms.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!