TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Svogūnai Pomidorai Rauginti agurkai Agurkai Grietinė Majonezas Kiaušiniai Padažai
Jums reikės: 300 - 400 g. virtų grybų,
1 svogūnas,
1 - 2 pomidorai,
1 nedidelis raugintas agurkas,
1 stiklinė grietinės arba 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 stiklinės majonezo,
druskos, cukraus,
pipirų,
1 kietai virtas kiaušinis,
svogūnų laiškų ir petražolių lapelių.
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti griežinėliais arba mažais kubeliais, pridėti kapoto svogūno, pomidoro skiltelių, agurko griežinėlių, susmulkinto kiaušinio. Viską sudėti į salotinę, užpilti grietine (arba grietinės ir majonezo mišiniu), sumaišyta su prieskoniais ir iš pomidorų ir agurkų ištekėjusiomis sultimis, atsargiai sumaišyti.
Padažą patiekti prie šaltų užkandžių ir karštų bulvių, makaronų.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!