TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Svogūnai • Pomidorai • Rauginti agurkai • Agurkai • Grietinė • Majonezas • Kiaušiniai • Padažai

Grybų padažas su agurkais ir pomidorais

Jums reikės: 300 - 400 g. virtų grybų,
1 svogūnas,
1 - 2 pomidorai,
1 nedidelis raugintas agurkas,
1 stiklinė grietinės arba 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 stiklinės majonezo,
druskos, cukraus,
pipirų,
1 kietai virtas kiaušinis,
svogūnų laiškų ir petražolių lapelių.

Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti griežinėliais arba mažais kubeliais, pridėti kapoto svogūno, pomidoro skiltelių, agurko griežinėlių, susmulkinto kiaušinio. Viską sudėti į salotinę, užpilti grietine (arba grietinės ir majonezo mišiniu), sumaišyta su prieskoniais ir iš pomidorų ir agurkų ištekėjusiomis sultimis, atsargiai sumaišyti.

Padažą patiekti prie šaltų užkandžių ir karštų bulvių, makaronų.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •