TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Džiovinti grybai • Svogūnai • Sviestas • Grietinė • Padažai

Grybų padažas su svogūnais

Jums reikės: 3 džiovinti grybai,
3 svogūnai,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
0,5 stilinės grietinės

Gaminimo eiga:
Grybus, svogūnus ir petražoles išvirti 4 stiklinėse vandens. Užvirus vandenį nukošti per sietelį. O grybus smulkiai supjaustyti. Išlydžius sviestą, jame pakepinti miltus ir supilti vandenį kuriame virė grybai. Sudėti smulkiai supjaustytus grybus, grietinę, pagal poreikį pagardinti prieskoniais ir viską užvirinti. Tinka patiekti kartu su bulviniais patiekalais.

Nors miltus geriau pakepinti sausoje keptuvėje, beje, jie greitai pagelsta, o akimirksniu ir paruduoja, tad reikia juos nuolat maišyti iki šviesios kreminės spalvos. Na, o dar geriau yra žiupsnelis bulvių krakmolo sumaišyto su atšaldytų grybų nuoviru.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •