TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Vištiena Voveraitės Mėsa Svogūnai Marinuoti agurkai Agurkai Grietinė Mišrainės
Jums reikės: 200 g virtos ar keptos vištienos,
200 g voveraičių,
svogūnas,
50 ml aliejaus,
100 g marinuotų agurkų,
100 g kapotų krapų,
150 ml grietinės,
druskos.
Gaminimo eiga:
Voveraites išplaukite, jei reikia, pasmulkinkite ir išvirkite sūdytame vandenyje. Svogūną supjaustykite žiedais ir pakepinkite aliejuje. Agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais, vištieną ir grybus - šiaudeliais. Viską sumaišykite, skaninkite krapais ir užpilkite grietine. Puoškite agurkais ir žalumynais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!