TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Pievagrybiai Grybai Svogūnai Morkos Miltai Kiaušiniai Blynai
Jums reikės: 160g pakepintų pievagrybių,
90g pakepintų svogūnų,
60g pakepintų morkų,
55g kvietinių miltų,
40g kiaušinių,
4g druskos,
0,5g maltų juodųjų pipirų,
20g saulėgrąžų aliejaus.
Gaminimo eiga:
Pakepiname morkas, pievagrybius bei svogūną, po to atvėsiname ir sumalame. Gautą masę sumaisome su miltais, kiaušiniu, paskaniname pagal skonį druska, pipirais bei mėgstamais prieskoniais.
Ir viskas, kepame nedidelius apvalius sklindžius.
Patiekite su mėgstamu arba baravykų padažu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!