TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Morkos • Grietinėlė • Svogūnai • Kiaušiniai • Batonas, Bandelės • Lydeka • Įdaryti patiekalai

Įdaryta lydeka

Jums reikės: 1.5 kg lydekos,
2 morkų,
100 ml grietinėlės,
2 šaukštų sviesto,
2 svogūnų,
3 kiaušinių,
3 riekelių mirkyto batono,
žuvies prieskonių,
Provanso žolelių, druskos.

Gaminimo eiga:
Žuvį nuvalyti ir atsargiai nunerti odą, mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti su svieste pakepintais svogūnais ir morkomis. Kartu permalti mirkytą batoną. Į faršą sudėti išplaktą su kiaušiniais grietinėlę, suberti žuvies prieskonius, Kotanyi Provanso žoleles. Labai gerai viską išmaišyti.

Masę sukimšti į žuvies odą ir užsiūti. Žuvį aptepti aliejumi, dėti į skardą ir kepti apie 35-40min, 170C orkaitėje. Iškepusią žuvį atšaldyti, tiekiant į stalą gražiai papuošti, valgyti su padažu: 2 šaukštai natūralaus jogurto, 3 šaukštai majonezo, 1 arbatinis šaukštelis Kotanyi Provanso žolelių, viena smulkinta česnako skiltelė.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •