TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Žuvis Morkos Grietinėlė Svogūnai Kiaušiniai Batonas, Bandelės Lydeka Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 1.5 kg lydekos,
2 morkų,
100 ml grietinėlės,
2 šaukštų sviesto,
2 svogūnų,
3 kiaušinių,
3 riekelių mirkyto batono,
žuvies prieskonių,
Provanso žolelių, druskos.
Gaminimo eiga:
Žuvį nuvalyti ir atsargiai nunerti odą, mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti su svieste pakepintais svogūnais ir morkomis. Kartu permalti mirkytą batoną. Į faršą sudėti išplaktą su kiaušiniais grietinėlę, suberti žuvies prieskonius, Kotanyi Provanso žoleles. Labai gerai viską išmaišyti.
Masę sukimšti į žuvies odą ir užsiūti. Žuvį aptepti aliejumi, dėti į skardą ir kepti apie 35-40min, 170C orkaitėje. Iškepusią žuvį atšaldyti, tiekiant į stalą gražiai papuošti, valgyti su padažu: 2 šaukštai natūralaus jogurto, 3 šaukštai majonezo, 1 arbatinis šaukštelis Kotanyi Provanso žolelių, viena smulkinta česnako skiltelė.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!