TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Paprika Rūkyta šoninė Pievagrybiai Faršas Pomidorų padažas Sojų padažas Fermentinis sūris Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 4 didelės paprikos;
50 g šoninės;
1 svogūnas;
250 g pievagrybių;
250 g maltos mėsos;
druskos, pipirų;
2 šaukštai sviesto;
2 šaukštai pomidorų tyės;
1/2 šaukštelio sojų padažo;
3 šaukštai fermentinio sūrio;
1/8 l grietinės;
1 šaukštas kapotų petražolių.
Gaminimo eiga:
Nupjauti paprikų vaiskočius ir išimti sėklalizdžius. Gerai išplauti ir nusausinti. Šoninę, nuluptą svogūną bei nuvalytus pievagrybius supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su malta mėsa. Paskaninti druska ir pipirais. Įdaro prikimštas paprikas sudėti į sviestu išteptą ugniai atsparų indą.
Pašauti į įkaitintą orkaitę ir kepti uždengus. Sumaišyti pomidorų tyrę, sojų padažą, tarkuotą sūrį bei grietinę. Paprikas užpilti padažu ir kepti nuėmus dangtį. Apibarstyti petražolėmis ir patiekti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!