TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Rūkyta šoninė • Pievagrybiai • Faršas • Pomidorų padažas • Sojų padažas • Fermentinis sūris • Įdaryti patiekalai

Įdaryta paprika

Jums reikės: 4 didelės paprikos;
50 g šoninės;
1 svogūnas;
250 g pievagrybių;
250 g maltos mėsos;
druskos, pipirų;
2 šaukštai sviesto;
2 šaukštai pomidorų tyės;
1/2 šaukštelio sojų padažo;
3 šaukštai fermentinio sūrio;
1/8 l grietinės;
1 šaukštas kapotų petražolių.

Gaminimo eiga:
Nupjauti paprikų vaiskočius ir išimti sėklalizdžius. Gerai išplauti ir nusausinti. Šoninę, nuluptą svogūną bei nuvalytus pievagrybius supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su malta mėsa. Paskaninti druska ir pipirais. Įdaro prikimštas paprikas sudėti į sviestu išteptą ugniai atsparų indą.

Pašauti į įkaitintą orkaitę ir kepti uždengus. Sumaišyti pomidorų tyrę, sojų padažą, tarkuotą sūrį bei grietinę. Paprikas užpilti padažu ir kepti nuėmus dangtį. Apibarstyti petražolėmis ir patiekti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •