TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Žuvis Kiaušiniai Morkos Įdaryti patiekalai
Jums reikės: Žuvies,
2 kiaušinių,
žuvies prieskonių,
druskos,
lauro lapelių,
pipirų, kalendros,
1 morkos,
Gaminimo eiga:
Atsargiai žuviai nulupti odą pradedant nuo papilvės, neatskiriant galvos ir uodegos. Išimti stambiuosius kaulus.
Sumalti žuvies mėsą. Į sumaltą mėsą dėti sutarkuotą morką, kiaušinius ir prieskonius: druską, pipirus, kalendra, žuvies prieskonius. Žinoma, galima pridėti papildomų prieskonių pagal Jūsų skonį.
Išmaišyti mėsą su visais prieskoniais ir gautą masę atsargiai kimšti po truputį atgal į žuvį ir kemšant atsargiai siūti žuvies papilvę. Prikimšus ir užsiuvus žuvį, ją suvynioti į marlę ir tvirtai surišti siūlais.
Į puodą pilti tiek vandens, kad apsemtų visą žuvį, dėti pipirų, druskos ir lauro lapų.
Į marinatą dėti žuvį ir virti apie 1h. Žuvį ištraukti iš puodo, atvėsinti, atsargiai nuimti marlę ir atvėsinti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!