TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Kiaušiniai • Morkos • Įdaryti patiekalai

Įdaryta žuvis

Jums reikės: Žuvies,
2 kiaušinių,
žuvies prieskonių,
druskos,
lauro lapelių,
pipirų, kalendros,
1 morkos,

Gaminimo eiga:
Atsargiai žuviai nulupti odą pradedant nuo papilvės, neatskiriant galvos ir uodegos. Išimti stambiuosius kaulus.

Sumalti žuvies mėsą. Į sumaltą mėsą dėti sutarkuotą morką, kiaušinius ir prieskonius: druską, pipirus, kalendra, žuvies prieskonius. Žinoma, galima pridėti papildomų prieskonių pagal Jūsų skonį.

Išmaišyti mėsą su visais prieskoniais ir gautą masę atsargiai kimšti po truputį atgal į žuvį ir kemšant atsargiai siūti žuvies papilvę. Prikimšus ir užsiuvus žuvį, ją suvynioti į marlę ir tvirtai surišti siūlais.

Į puodą pilti tiek vandens, kad apsemtų visą žuvį, dėti pipirų, druskos ir lauro lapų.

Į marinatą dėti žuvį ir virti apie 1h. Žuvį ištraukti iš puodo, atvėsinti, atsargiai nuimti marlę ir atvėsinti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •