TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Batonas, Bandelės • Svogūnai • Morkos • Grietinė • Kiaušiniai • Lašiniai • Majonezas • Pomidorų padažas • Įdaryti patiekalai

Įdaryta žuvis (III)

Jums reikės: Žuvies,
prieskonių žuvims,
batono,
džiuvėsėlių,
svogūnų,
morkų,
grietinės,
kiaušinių,
Lašinukų,
majonezo,
pomidorų padažo,
česnako.

Gaminimo eiga:
Nuėmiau odą, pjoviau pilvą žuvytei, bet ne iki galo, palikau galvą ir uodegą su oda.
Odą pamarinavau su prieskoniais. Nurinkau mėsytę ir ją sumaliau.

Pora riekučių batono išmirkyto piene, pora šaukštų maltų džiuvesėlių, pakepinau svogūna su dviem nedideliom morkytem ir sudėjau į mėsytę. Dar idėjau šaukštą grietines, du kiaušinio trynius, truputį lašinukų, viską išminkiau ir dar kartą persmulkinau su virtuviniu kombainu.

Po to idėjau išplaktus dviejų kiaušinio baltymus na aišku dar prieskonių, ir viską dėjau į žuvytės vidų. Gražiai užsiuvau. Po to dar visą ją ištepiau majonezu (kad oda nesukeptų ir būtų minkšta), o žuvytės pelekiukus įvyniojau į foliją, kad nesukeptų.
Kepiau 1 val 40 minučių apie 150 laipsnių temperatūroje.

Prie žuvytės padažas: pusė indelio majonezo, pora šaukštų pomidorų padažo, pora skiltelių česnako ir krapai.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •