TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Baklažanai Morkos Paprika Pomidorų padažas Faršas Fermentinis sūris Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 1 baklažanas,
1 nedidelis svogūnas,
2 skiltelės česnako,
1 didelė morka,
1 raudona paprika,
3 šaukštai pomidorų padažo,
250 g maltos mėsos,
70 g fermentinio sūrio,
Druskos ir pipirų mėsai,
aliejaus kepimui,
smulkintos petražolės 1 valg. šaukštas.
Gaminimo eiga:
Baklažaną perpjauti pusiau ir išskobti viduriuką. Palikti maždaug 0,3 cm storio baklažano minkštimo prie odelės. Išskobtą baklažano minkštimą supjaustyti kubeliais.
Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustyti kubeliais ir šiek tiek pakepinti, tada dėti baklažano minkštimą, morkas ir kubeliais supjaustytą papriką. Viską pakepti apie 10 minučių.
Mėsą paskaninti prieskoniais ir kepti atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudėti pomidorų padažą, troškinti daržoves ir smulkintas petražoles. Viską gerai išmaišyti ir patroškinti kelias minutes.
Šį įdarą dėti į išskobtas baklažano puseles ir kepti orkaitėje apie 20 minučių, tuomet pabarstyti baklažanus tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar pakepti apie 5 minutes, kol sūris gražiai išsilydys.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!