TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Baklažanai • Morkos • Paprika • Pomidorų padažas • Faršas • Fermentinis sūris • Įdaryti patiekalai

Įdaryti baklažanai

Jums reikės: 1 baklažanas,
1 nedidelis svogūnas,
2 skiltelės česnako,
1 didelė morka,
1 raudona paprika,
3 šaukštai pomidorų padažo,
250 g maltos mėsos,
70 g fermentinio sūrio,
Druskos ir pipirų mėsai,
aliejaus kepimui,
smulkintos petražolės 1 valg. šaukštas.

Gaminimo eiga:
Baklažaną perpjauti pusiau ir išskobti viduriuką. Palikti maždaug 0,3 cm storio baklažano minkštimo prie odelės. Išskobtą baklažano minkštimą supjaustyti kubeliais.

Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustyti kubeliais ir šiek tiek pakepinti, tada dėti baklažano minkštimą, morkas ir kubeliais supjaustytą papriką. Viską pakepti apie 10 minučių.
Mėsą paskaninti prieskoniais ir kepti atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudėti pomidorų padažą, troškinti daržoves ir smulkintas petražoles. Viską gerai išmaišyti ir patroškinti kelias minutes.

Šį įdarą dėti į išskobtas baklažano puseles ir kepti orkaitėje apie 20 minučių, tuomet pabarstyti baklažanus tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar pakepti apie 5 minutes, kol sūris gražiai išsilydys.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal