TOP meniu » Receptainė Kiaušinių patiekalų receptai Kiaušiniai Lašiša Majonezas Svogūnai Česnakas Įdaryti patiekalai
Jums reikės: Kiaušinių,
rūkytos lašišos,
majonezo,
svogūnų,
maža skiltelė česnako,
truputėlis žalumynų,
pipiriukų.
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išverdame, kad trynys būtų kietas. Nulupame, perpjauname pusiau, išimame trynį, jei tryniai labai maži, šiek išskobiame ir baltymo, kad turėtute kur dėti įdarą.
Įdarui aš proporcijas dariau daugmaž lašiša = tryniai, svogūnai, česnakai, žalumynai, bet čia skonio reikalas.
Taigi, smulkiai supjaustome rūkytą lašišą, trynius, bei baltymo išskobtus gabaliukus, sudedame labai smulkiai supjaustytus svogūnus bei česnaką ir gerai išmaišome. Po to dedate šaukštą mėgstamo ar turimo majonezo ir jei mėgstate žalumynų, sakykim petražolių, bet aš nedėjau.
Šiaip visa tai galima išmaišyti ir elektrinio trintuvo pagalba, tuomet turėtute vientisą gražią masę, spalva matyt priklausytų nuo proporcijų ar nuo trynių spalvos intensyvumo.
Ir galiausiai gauta mase užpildome išskobtus baltymus, padarant nedidelį kauburėlį, pabarstome pipiriukais.
Skanu su raugintais ar šiek tiek paraugintais agurgėliais, taip pat alyvuogėmis ir žinoma duona :)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Paprasta ir skanu
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Kiaušiniai » Mišrainės Apkepai Sriubos Kepiniai Mišrainės Įdaryti patiekalai Omletai Kita Kremai Sumuštiniai Padažai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!