TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Pievagrybiai • Svogūnai • Rūkyta šoninė • Grietinėlė • Fermentinis sūris • Įdaryti patiekalai

Įdaryti pievagrybiai

Jums reikės: 8 didesni pievagrybiai,
svogūnas,
100 g rūkytos kiaulienos nugarinės,
100 ml grietinėlės,
50 g fermentinio sūrio,
raudonėlių, bazilikų,
Kotanyi smulkintų česnakų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.

Gaminimo eiga:
Pievagrybių kotelius nupjaukite ir smulkiai supjaustykite, rūkytą nugarinę supjaustykite kubeliais ir viską pakepkite su smulkiai supjaustytu svogūnu, pabarstykite Kotanyi prieskoniais, užpilkite grietinėle.

Gautą masę sudėkite į pievagrybių galvutes, pabarstykite fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje 5 - 10 minučių.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •