TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Pievagrybiai Svogūnai Rūkyta šoninė Grietinėlė Fermentinis sūris Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 8 didesni pievagrybiai,
svogūnas,
100 g rūkytos kiaulienos nugarinės,
100 ml grietinėlės,
50 g fermentinio sūrio,
raudonėlių, bazilikų,
Kotanyi smulkintų česnakų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimo eiga:
Pievagrybių kotelius nupjaukite ir smulkiai supjaustykite, rūkytą nugarinę supjaustykite kubeliais ir viską pakepkite su smulkiai supjaustytu svogūnu, pabarstykite Kotanyi prieskoniais, užpilkite grietinėle.
Gautą masę sudėkite į pievagrybių galvutes, pabarstykite fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje 5 - 10 minučių.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!