TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Pienas • Batonas, Bandelės

Įdarytos barankytės

Jums reikės: mažyčių barankų.
pieno mirkymui,
įdarui tiks tai ką rasit šaldytuve arba mėgstamas įdaras.

Gaminimo eiga:
Barankytes pamerkti į šiltą vandenį arba į pieną kokioms 15 min. Skaniausiai gaunasi su arbatinėmis barankomis, kitos ne taip gražiai išbrinksta.

Tada sudėti jas į skardą ir į jų vidurį dėti įdarą (mėsytė, sūris, marinuotas agurkas, kukurūzai, svogūnu laiškai, majonezas, picos prieskoniai arba grybai su svogūnais pakepti ir su sūriu ir majonezu, pabarstyti Kotanyi prieskoniais ) viršų apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti kokias 15 min, reikia kad sūris apsilydytų.

[Pasidalino: yata]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •