TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Faršas • Svogūnai • Morkos • Fermentinis sūris • Daržovės • Įdaryti patiekalai

Įdarytos saldžiosios paprikos

Jums reikės: 2 didelės saldžiosios paprikos,
400 g kiaulienos-jautienos faršo,
100 g svogūnų,
50 g morkų,
aliejaus,
2 arb.š. Santa Maria mėsos prieskonių,
1 arb.š Santa Maria raudonėlių,
100 g sūrio.

Padažui reikės: 150 g grietinės,
100 g pomidorų padažo,
krapų.

Gaminimo eiga:
Nulupti ir smulkiai supjaustyti svogūnus, nuvalyti ir sutarkuoti morkas. Morkas ir svogūnus lengvai pakepinti aliejuje, atvėsinti ir sudėti į faršą. Faršą pagardinti mėsos prieskoniais bei raudonėliais ir gerai išmaišyti.

Nuplauti ir perpjauti per pus saldžiąsias paprikas, išimti sėklas, puseles įdaryti paruoštu faršu, o viršų pabarstyti tarkuotu sūriu. Kepti paprikas įkaitintoje orkaitėje 160 C temperatūroje apie 15 – 20 minučių. Kol paprikos kepa pasiruošti padažą. Pakaitinti keptuvėje pomidorų padažą, sudėti į jį grietinę ir gerai išsukti.

Padažą palieti ant lėkštės, ant jo padėti iškepusia papriką ir pabarstyti kapotais krapais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •