TOP meniu » Receptainė • Kruopų patiekalų receptai • Sėlenos • Miltai • Kepimo milteliai

Indiški duoniukai

Jums reikės: 1 st.miltų;
0,5 st.kviečių sėlenų;
1 kaupinas šaukštas kmynų;
0,5 a.š. kepimo miltelių;
1 a.š. druskos;
Vanduo;
Aliejus kepimui.

Gaminimo eiga:
Visus sausus ingredientus sumaišome, įpilame vandens tiek, kad gautųsi standi tampri tešla ir minkome apie 5 minutes, kol tešla taps vienalytė ir elastinga. Paliekama nors pusvalandį pastovėti. Po to, iškočiojame tešla 0,5-1 cm storio sluoksniu ir supjaustome rombais.

Dėkite tešlos rombus į įkaitusį aliejų ir kepti iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Iškepusius išgriebti iš aliejaus ir dėti ant grotelių ar popierinių servetėlių. Valgyti ataušusius.
Tinka prie sriubos, daržovių patiekalų, sūrio ir pan. Arba valgomas kaip atskiras užkandis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Kruopos » Kepsniai • Mišrainės • Desertai • Troškiniai • Sriubos • Padažai • Kepiniai • Košės • Kita • Apkepai • Įdaryti patiekalai • Blynai •