TOP meniu » Receptainė Kruopų patiekalų receptai Sėlenos Miltai Kepimo milteliai
Jums reikės: 1 st.miltų;
0,5 st.kviečių sėlenų;
1 kaupinas šaukštas kmynų;
0,5 a.š. kepimo miltelių;
1 a.š. druskos;
Vanduo;
Aliejus kepimui.
Gaminimo eiga:
Visus sausus ingredientus sumaišome, įpilame vandens tiek, kad gautųsi standi tampri tešla ir minkome apie 5 minutes, kol tešla taps vienalytė ir elastinga. Paliekama nors pusvalandį pastovėti. Po to, iškočiojame tešla 0,5-1 cm storio sluoksniu ir supjaustome rombais.
Dėkite tešlos rombus į įkaitusį aliejų ir kepti iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Iškepusius išgriebti iš aliejaus ir dėti ant grotelių ar popierinių servetėlių. Valgyti ataušusius.
Tinka prie sriubos, daržovių patiekalų, sūrio ir pan. Arba valgomas kaip atskiras užkandis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Kruopos » Sausainiai Kepsniai Mišrainės Desertai Troškiniai Sriubos Padažai Kepiniai Košės Kita Apkepai Įdaryti patiekalai Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!