TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Aliejus Jogurtas Grietinė Agurkai
Jums reikės: 1kg bulvių,
slyvų aliejaus,
3 šaukšteliai kario.
Padažui: 1 didesnis šviežias agurkas,
ryšulėlis svogūnų laiškų,
150ml natūralaus jogurto ar grietinės,
žiupsnelis džiovintų mėtų,
druskos.
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, supjaustyti lazdelėmis, sudėti į riebalais pateptą skardą, apibarstyti kariu, apšlakstyti alyvų aliejumi ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 15-20min. Pamaišyti ir dar pakepti 10min kol apskrus.
Pasiruošiame padažą: agurką supjaustyti plonomis juostelėmis ir pasūdyti. Palikti 30 min pastovėti, kad išsiskirtų vanduo. Jį nupilti ir agurkus sumaišyti su smulkintais svogūnų laiškais, jogurtu (ar grietine), mėtomis.
Bulves patiekti kartu su padažu.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!