TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Svogūnai • Fermentinis sūris • Troškiniai

Itališkas grybų troškinys

Jums reikės: 500 g grybų,
6-8 šaukštai aliejaus,
1-2 svogūnai,
citrina,
petražolių, pipirų,
druskos, fermentinio sūrio.

Gaminimo eiga:
Aliejų pašildykite giliame inde, sudėkite pjaustytus svogūnus, petražoles, grybus, pagal skonį įberkite pipirų, druskos. Uždengę indą, troškinkite apie 1 val. ant silpnos ugnies.

Prieš patiekdami į stalą, grybus paskaninkite citrinos griežinėliais, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal