TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Kumpis • Melionas

Itališkas užkandis su melionu

Jums reikės: 1 didelis prinokęs melionas,
16 plonų džiovinto kumpio griežinėlių.

Gaminimo eiga:
Perpjaukite melioną išilgai, išimkite sėklytes. Supjaustykite melioną į keturias dalis ir atsargiai nulupkite žievę. Kiekvieną ketvirtadalį supjaustykite į keturis gabalėlius.
Kiekvieną meliono gabalėlį apvyniokite džiovintu kumpiu bei padėkite į lėkštę. Taip pat, galima sudėti meliono gabalėlius į lėkštę ir uždengti juos kumpio griežinėliais, paliekant meliono galus neuždengtus. Patiekti iš karto.

Paruošimas užtrunka apie 20 minučių.
Kumpio griežinėlius galite susukti į cigaro formos ritinėlius. Vietoj meliono galite naudoti šviežias figas. Naudokite tik prinokusį melioną, kitaip neatsiskleis tikrasis skonis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •