TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Mėsa Jautiena Vynas Česnakas Svogūnai Morkos Žirniai Grietinė Pomidorų padažas Ryžiai Troškiniai
Jums reikės: jautienos gabalėlio,
1/2 stiklinės raudono sauso vyno,
3 skiltelių česnako,
2 svogūnų,
1 morkos,
2 saujelių šviežių žirnių,
1/2 stiklinės grietinės,
1/2 stiklinės aštraus pomidorų padažo,
ryžių,
druskos, pipirų.
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustyti mažais gabalėlias ir pakepinti ant šlaklio aliejaus, kai gražiai apkeps užpilti vynu, patroškinti, kai atparuos užpilti stikline vandens ir troškinti apie 30 min. ant silpnos ugnies. Reikia vis patikrinti ar yra pakankamai vandens, jei nugaravo - vėl pripilti.
Po 30 min. sudėti smulkintas morkas, sudėti grietinę bei pomidorų padažą ir vėl patroškinti apie 10 min. po to sudėti smulkintą česnaką su svogūnais, supilti druską, pipirus, ryžius, užpilti 3 stiklinėm vandens ir uždengus troškinti kol ryžiai suminkstės.
Baigiant troškintis sudėti žirnius (užtenka 3-5 min. patroškinti) ir plovas gatavas. Paragauti ir pagal skonį jeigu reikia dar įberti druskos ir pipirų.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!