TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Jautiena Svogūnai Troškiniai
Jums reikės: 750 g jautienos,
500 g svogūnų,
2 šaukštai riebalų,
1 žiupsnelis maltos aitriosios paprikos,
1 lauro lapelis,
1 šaukštas citrinų sulčių,
500 ml jautienos sultinio,
druska.
Gaminimo eiga:
Supjaustyti mėsą kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Ištirpdyti riebalus ir pakepinti mėsą. Išimkti mėsą ir jos sultyse pakepinti svogūnus.
Vėl sudėti mėsą į keptuvę, pagardinti druska, pipirais, lauro lapeliu. Įpilti citrinų sučių, sultinio ir troškinti valandą ant silpnos ugnies. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!