TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Serbentai Uogienės
Jums reikės: 1 kg juodųjų serbentų tyrės,
1,25 kg cukraus,
0,75 st. vandens.
Gaminimo eiga:
Džemui skirtas uogas perrenkame, nuplauname ir nubraukiame nuo kotelių.
Užpilame iš vandens ir 1/3 cukraus pagamintu sirupu ir verdame 5-10 min., kol uogų odelė suminkštėja.
Sudedame visą likusį cukrų ir viską verdame dar apie 20-25 min., kol atšalęs džemas virsta drebučiais.
Šiltą džemą supilame į stiklainius, kurį uždengiame kai džemas atšala.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!