TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Apelsinai Serbentai Uogienės
Jums reikės: 1 kg juodųjų serbentų
5 apelsinai
0,5 kg cukraus.
Gaminimo eiga:
Juoduosius serbentus sutriname (mediniu šaukštu, blenderiu ar mikseriu), nutarkuojame apelsinų žievelę per burokinę tarką į juodųjų serbentų masę, supilame cukrų, pamaišome, kad ištirptų cukrus, supilstome į stiklainius ir pastatome šaldytuve.
Puikiai išsilaiko iki kitos vasaros, labai skanu ant balto sūrio, gėrimui pasidaryti, ar tiesiog po šaukštelį kiekvieną dieną - puikus vitamino C šaltinis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!