TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Apelsinai • Serbentai • Uogienės

Juodųjų serbentų ir apelsinų žievelių uogienė

Jums reikės: 1 kg juodųjų serbentų
5 apelsinai
0,5 kg cukraus.

Gaminimo eiga:
Juoduosius serbentus sutriname (mediniu šaukštu, blenderiu ar mikseriu), nutarkuojame apelsinų žievelę per burokinę tarką į juodųjų serbentų masę, supilame cukrų, pamaišome, kad ištirptų cukrus, supilstome į stiklainius ir pastatome šaldytuve.

Puikiai išsilaiko iki kitos vasaros, labai skanu ant balto sūrio, gėrimui pasidaryti, ar tiesiog po šaukštelį kiekvieną dieną - puikus vitamino C šaltinis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •