TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Serbentai • Uogienės

Juodųjų serbentų marmeladas

Jums reikės: 2 l sunokusių juodųjų serbentų,
1 l vandens,
2 kg smulkaus cukraus.

Gaminimo eiga:
Nuskinkite serbentų kotelius. Suberkite uogas į puodą, pripildytą vandens, virkite 15 minučių. Puodą nukelkite nuo viryklės. Po truputį, neskubėdami suberkite cukrų. Nuolat maišykite masę tol, kol cukrus ištirps, o marmeladas atšals.

Išpilstykite į šaltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaltai.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •