TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Kalakutiena Svogūnai Persikas Džiovintos slyvos Razinos Grietinėlė Sojų padažas Džiovinti vaisiai Troškiniai
Jums reikės: 400-500 g kalakuto krūtinėlės,
1 svogūno,
6 džiovintų persikų,
6-7 džiovintų slyvų,
apie 100 gr razinų,
200 gr grietinėlės,
sojos padažo,
mėgstamų prieskonių: kario, paukštienos ir pan.
Druskos dedu labai nedaug ir tik prieš dedant mėsą į keptuvę.
Gaminimo eiga:
Kalakutienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis, pabarstome kariu, paukštienos prieskoniais ir tiesiog mėgstamais, sojos padažu. Ir paliekame kad pasimarinuotų per naktį ar nors kelias valandas.
Svogūną supjaustome kubeliais arba griežinėliais, persikus ir slyvas taip pat padaliname į tris dalis. Džiovintus vaisius, kad jie būtų minkštesni keletą minučių galima palaikyti šiltame vandenyje.
Aliejuje apkepiname svogūną, pabarstome kariu, po to į keptuvę su svogūnais dedame pamarinuotą mėsą. Pakepiname apie 10 min, dedame džiovintus vaisius, ir dar patroškiname apie 5 min. Po to pilame grietinėlę, dar kelias minutes pakaitiname ir prieš pat pabaigą pagal skonį beriame pipirų ir druskos.
Skanu su ryžiais, šviežių daržovių salotomis.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!