TOP meniu » Receptainė • Jūros gėrybių patiekalų receptai • Kalmarai • Grietinės • Vynas • Svogūnai

Kalmaras vyno padaže

Jums reikės: 400 gr. kalmarų,
200 gr. grietinės,
100 ml. balto vyno,
1 svogūno.

Gaminimo eiga:
Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau – kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste.

Į svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinti dar apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais arba spageti.

[Pasidalino: Internė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Jūros gėrybės » Padažai • Paštetas • Troškiniai • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Sriubos • Mišrainės • Kita •