TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Kiaušiniai Svogūnai Citrinos sultys
Jums reikės: 8 bulvės,
3 kiaušinių tryniai,
svogūnas,
aliejaus,
1šaukštelis citrinos sulčių,
mėtų lapelių,druskos,pipirų.
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens, sūdyti iš karto, tik pradėjus virti. Išvirusias bulves nukošti(nuoviro neišpilti),sutrinti(kaip bulvių košę).Į sutrintas bulves vėl supilti nuovirą, kaitinti maišant iki virimo(maišyti tik į vieną pusę -pagal laikrodžio rodyklę).
Pakepinti aliejuje labai smulkiai supjaustytus svogūnus. Į indą įmušti 3 trynius, nelabai stipriai išplakti, įlašinti truputį aliejaus, labai atsargiai supilti citrinos sulčių, bulvių nuoviro iš sriubos, įberti maltų juodų pipirų, įtrinti džiovintų mėtų lapelių, viską gerai išmaišyti.
Į užvirusią bulvienę sudėti pakepintus svogūnus, po to iš lėto supilti pagamintą mišinį iš trynių, gerai išmaišyti. Išjungus ugnį, palaikyti 5-10 minučių.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!