TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Bulvės • Kiaušiniai • Svogūnai • Citrinos sultys

Karališka bulvienė

Jums reikės: 8 bulvės,
3 kiaušinių tryniai,
svogūnas,
aliejaus,
1šaukštelis citrinos sulčių,
mėtų lapelių,druskos,pipirų.

Gaminimo eiga:
Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens, sūdyti iš karto, tik pradėjus virti. Išvirusias bulves nukošti(nuoviro neišpilti),sutrinti(kaip bulvių košę).Į sutrintas bulves vėl supilti nuovirą, kaitinti maišant iki virimo(maišyti tik į vieną pusę -pagal laikrodžio rodyklę).

Pakepinti aliejuje labai smulkiai supjaustytus svogūnus. Į indą įmušti 3 trynius, nelabai stipriai išplakti, įlašinti truputį aliejaus, labai atsargiai supilti citrinos sulčių, bulvių nuoviro iš sriubos, įberti maltų juodų pipirų, įtrinti džiovintų mėtų lapelių, viską gerai išmaišyti.

Į užvirusią bulvienę sudėti pakepintus svogūnus, po to iš lėto supilti pagamintą mišinį iš trynių, gerai išmaišyti. Išjungus ugnį, palaikyti 5-10 minučių.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •

    Grįžti atgal