TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Baravykai • Pienas • Miltai • Kiaušiniai • Džiuvėsėliai • Džiovinti grybai • Mišrainės

Karšta džiovintų grybų užkandėlė

Jums reikės: Džiovintų baravykų kepurėlių,
pienos,miltų,
1 kiaušinio,
maltų džiūvesėlių,
druskos, pipirų.

Gaminimo eiga:
Nedideles gražias baravykų kepurėles(po 3 kiekvienai porcijai) nakčiai užpilti šaltu pienu - tiek, kad šiek tiek būtų apsemtos. Kitądien įpilti į šį pieną vandens ir virti, kol grybukai suminkštės.

Išvirusius nuvarvinti ir atšaldyti, šiek tiek paskaninti druska ir pipirais, apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvesėliuose.

Grybų kepurėles apskrudinti gražiai iš abiejų pusių svieste (ar aliejuje) ir tiesiai keptuvėlėje patiekti į stalą, papuošus svieste pakepintomis petražolių šakelėmis.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •